010 Webteksten

Home

Partners

Webteksten

Portfolio

Prijzen

Contact

Professionele webteksten.

Krachtige formuleringen, de juiste opbouw en een goede, vlotte leesbaarheid kenmerken een goede webtekst. De bezoeker van uw website of mailing moet vastgehouden worden en geïnteresseerd raken in de boodschap die u in de webtekst weergeeft. Een goede webtekst weet de boodschap snel over te brengen en maakt de lezer nieuwsgierig naar meer. Op dit moment heeft de webtekst de bezoeker geboeid en zal de bezoeker verder navigeren op uw website.

Afhankelijk van de doelgroep heeft een webtekst of mailing een professionele vorm met een professionele inhoud.

Een goede webtekst is een tekst waarmee u uw boodschap overbrengt op de bezoeker van uw website.

De webteksten worden geschreven door medewerkers met  journalistieke achtergrond en communicatiedeskundigen.

Wat zijn enkele van onze uitgangspunten:
Wij van 010 webteksten hebben de nodige kennis van beeldschermteksten, zoekmachine-optimalisatie, leesbaarheid, stijlkenmerken, etc. Welke stijlelementen hebben effect en welke dien je vooral te vermijden.
Wij kijken voor welke doelgroep en voor welk doel er geschreven moet worden.
De zinsopbouw en het woordgebruik is sterk afhankelijk van de heersende cultuur binnen uw branche. Wij analyseren en geven de teksten de juiste toon.

Zoekmachines, webteksten en optimalisatie:
Goede webteksten bevatten ook de juiste kernwoorden. Webteksten zijn immers héél belangrijk om te scoren in zoekmachines (zoals Google, MSN-Search, Ilse). Webteksten spelen een zeer belangrijke rol in de vindbaarheid van uw website bij de relevante zoekmachines.

Schrijven van succesvolle webteksten, onze specialiteit:
Wij kunnen u veel voorbeelden geven van websites die met webteksten van 010 webteksten.nl een top 3 positie (of page 1) hebben bij de belangrijkste zoekmachines als Google en MSN-Search. Goede webteksten met de juiste opbouw, structuur en o.a. keyword density brengen uw website op goede posities bij de zoekmachines.
Het is een combinatie van goede webteksten, goed webdesign en een juiste optimalisering voor de zoekmachines.

Tegen elke vorm van ongeoorloofd gebruik van de teksten van 010 webteksten.nl zal onverwijld aangifte worden gedaan en zullen juridische stappen worden ondernomen.

© 010 Webdesign